неделя, 8 ноември 2015 г.

полезен съвет - сухи кори от нар


Съотношението между изсушените кори от нар и преварената вода трябва да бъде 1:20. В предварително топла гореща чаша или чаша, поставете 10-12 грама суха кора от нар и прибавете 200 мл вряла вода

Покрийте с чинийка. Оставя се да престои 25-30 минути. След това може да се пие. Не изхвърляйте корите. С това започвате лечението.

За лечение на язва на стомаха в рамките на 7 дни, както и лечение на язва на тънките черва , колит, дисбактериоза на червата , е необходимо сухите кори от нар да се консумират по следния начин:

След като престои 25-30 минути, можете да пиете. През деня, изпийте (90-100 мл) по 4 пъти, в приблизително равни дози и в приблизително равни времеви условия, след 20-25 мл. Започнете с консумация сутрин на празен стомах, след събуждане, а последната (четвърта доза), преди лягане.
 Не трябва да се пие всеки ден, а всеки втори ден; 1, 3, 5, 7 ... Това е достатъчно за пълно възстановяване. Ако искате да продължите лечението, това може да направи след почивката от 7 дни, когато трябва да се направи след първото лечение.
ВНИМАНИЕ: Не трябва да се консумира алкохол, докато трае лечението.

Взето от zdravno.bg - дано не ми се сърдят (все пак давам линковете), но това е много интересно и трябва да се популяризира

Няма коментари:

Публикуване на коментар